Skip to main content

Your Floor laminaat

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat vloeren van het merk Your Floor. Comfort, warmte en een endless look is kenmerkend voor de vloeren van dit merk.

Een natuurlijke uitstraling van hout is kostbaar voor dit merk. Warmte en comfort zijn twee kenmerken die behoren tot een houtenvloer. De collectie van Your Floor laminaat is hierop gebaseerd. De vloeren van Your Floor zijn hoogwaardig en zorgvuldig geselecteerd en vormen verschillende collecties die passen bij hun visie.

Naast het uitgesproken design van dit merk, is er ook nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van de vloeren. Alle collecties beschikken over een super handig en gebruiksvriendelijk kliksysteem, het voordeel hiervan is tot iedereen de laminaat makkelijk zelf kan leggen. Het handige kliksysteem draagt bij aan de perfecte pasvorm die de vloer nu heeft.

Wilt u het comfort, de warmte en het uitgesproken design van deze vloeren toepassen in uw woning? Kom gerust een kijkje nemen of neem contact met ons op voor meer informatie. Samen kijken we naar de juiste vloer die past bij u en uw omgeving.

Neem contact met ons op

logo-your-floor