Skip to main content

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat vloeren van het merk Quick-step. Moderne decors, intense kleuren en voelbare houtstructuren zijn kenmerkend voor de vloeren van dit merk.

Quick StepIn 1990 kwam Quick-step laminaat op de markt, het was niet alleen het eerste bedrijf dat laminaatvloeren op de markt bracht in België, maar ook de eerste fabrikant die hun eigen merk lanceerde. In 1997 kwamen zij al met het click systeem en maakte de vloeren daardoor steeds gebruiksvriendelijker. In 2001 introduceerde ze de primeur in deze sector. Ze zorgde dat het gevoel klopte met wat je zag. Ze slaagde erin om de oppervlaktestructuur van de laminaatplanken aan te passen aan de natuurlijke patronen.

Wanneer u op zoek bent naar een laminaatvloer die lijkt op een houten vloer is Quick-step laminaat het meest voor u geschikt. De voelbare houtstructuren, natuurgetrouwe matlooks en vooral de verfijnde houttekeningen zorgen ervoor dat de vloeren bijna niet van echt hout zijn te onderscheiden. Dit soort vloeren geven een meerwaarde aan uw huis, een bijzondere uitstraling en toch makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn deze vloeren van Quick-step passend binnen ieder budget. Een bedrijf met vooroplopende innovaties maakt dit merk een zeer populair en gewild merk binnen de laminaatvloeren. 

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en natuurgetrouwe vloer voor in uw woning? Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Quick Step Laminaat