Grindvloer Limburg

 

Bent u op zoek naar een prachtige grindvloer in Limburg? Bij de Vloerenboulevard kunt u terecht voor de mooiste vloeren! Een grindvloer is een naadloze vloer met een strakke afwerking, waardoor er rust wordt gecreëerd in de ruimte. Deze vloeren zijn geschikt voor bijna alle ruimtes binnenshuis, met uitzondering van een inloopdouche, en gaan goed gepaard in combinatie met vloerverwarming. Door de verwarming van de vloer, voelt het grind aan als een zacht tapijt! Grind, of siergrind, wordt ook vaak toegepast als trapkleding in combinatie met roestvrijstaal.

Wat mag u verwachten van de grindvloeren van Vloerenboulevard?

  • Vakkundig advies
  • Kleur samenstellen naar uw specifieke wens
  • Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Afhankelijk van het gebruik kan siergrind 10 tot 20 jaar meegaan
  • Mogelijkheid tot bijpassende plinten
  • Traprenovatie, ook in combinatie met laminaat of aluminium stootborden

 

Categorie:

Beschrijving

Grindvloer leggen in 4 stappen

STAP 1

In onze showroom krijgt u een vakkundig, eerlijk advies over de beste keuze in grindvloeren. Stel gerust al uw vragen.

STAP 2

We bespreken de wensen, mogelijkheden en kleuren. U krijgt een staaltje mee om thuis uit te proberen en een prijsopgave.

STAP 3

Akkoord? Dan gaan we een datum afspreken om de grindvloer bij u te leggen.

STAP 4

Uw grindvloer wordt door onze vakmensen gelegd. Hierna kunt u genieten van uw nieuwe grindvloer!

vloeren kerkrade

Vrijblijvend adviesgesprek over uw perfecte grindvloer?

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten? Wij vinden het belangrijk om u een passend en eerlijk advies te geven. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en kijken we of dit mogelijk is. Vervolgens maken we een offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag meteen een adviesgesprek aan

Wat is een grindvloer?

Een grindvloer wordt ook wel vaak siergrind genoemd. Dit komt omdat het bestaat uit kleine gekleurde steentjes die zijn gewonnen uit de natuur.  Bij de Vloerenboulevard kunt u zelf aangeven uit welke kleuren uw grindvloer moet bestaan, hierdoor is elke grindvloer uniek! Zo kunt u uw siergrindvloer in Limburg volledig afstemmen op uw interieur. Een grindvloer is niet alleen prachtig in de woonkamer. Het is ook uitermate geschikt als vloer in de vergaderruimte op kantoor. Doordat u zelf de kleur kunt samenstellen, kunt u met uw grindvloer een rustige sfeer uitstralen op de werkvloer.

Hoe wordt een grindvloer gelegd?

Het leggen van een grindvloer bij u in Limburg, is een complexe klus. Vloerenboulevard beschikt over vakkundige professionals die ervoor zorgen dat u de hoogste kwaliteit geleverd krijgt.
Een grindvloer bestaat uit meerdere lagen, waarbij een goede ondervloer van groot belang is. De grindvloer volgt namelijk de ondervloer. Het is daarom vaak eerst nodig dat onze professional eerst de ondergrond moet voorbehandelen. Wanneer u langs wilt komen in onze showroom, kunt u alvast een foto nemen van uw huidige ondergrond. Dit helpt ons een juiste indicatie te geven over de beste behandeling.
Na het behandelen van de ondergrond, wordt een primerlaag aangebracht. Dit is de laag die onder de grindvloer komt te liggen. De primerlaag zorgt ervoor dat de grindvloeren goed hechten met de grond. Vervolgens wordt het siergrind gemengd met bindmiddel en epoxylak. Epoxy bestaat uit de vloeibare basiscomponent hars en een vloeibare verharder. Dit zorgt ervoor dat het grind in de vloer hard wordt en op zijn plek blijft liggen. Ten slotte wordt de vloer voorzien van een laklaag. De laklaag zorgt ervoor dat uw grindvloer een gesloten structuur krijgt, waardoor er geen vuil of vloeistoffen in het grind kan trekken.
Na het plaatsen van uw grindvloer, heeft het enige tijd nodig om uit te harden. De duur van de uitharding is afhankelijk van het oppervlakte en de fysieke omstandigheden zoals de temperatuur en de luchtvochtigheid. Na deze periode kunt u eindelijk gaan genieten van uw siergrindvloer in Limburg!

Het onderhoud van een grindvloer

Grindvloeren vereisen weinig onderhoud. Vanwege het feit dat de vloer strak is en uit één geheel bestaat, is het onderhoud eenvoudig. Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk wilt genieten van uw grindvloer, raden wij onderstaande middelen aan om uw vloer te onderhouden:

  • De vloer is geschikt om te stofzuigen.
  • Wanneer u de vloer wilt dweilen of schrobben, gebruik dan een PH neutraal schoonmaakmiddel.
  • Reinig uw grindvloer nooit met een stoomreiniger, dit kan de laklaag beschadigen.

Mocht de vloer na een bepaalde periode scheurtjes gaan bevatten? Zorg er dan snel voor dat dit gerepareerd wordt. Scheurtjes kunnen namelijk doortrekken in de ondergrond. Vanwege zijn primerlaag en bindmiddel, is de vloer moeilijk te verwijderen. De grindvloer kan echter wel als ondervloer gebruikt worden als u na een periode kiest voor een andere vloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie gietvloer? Ook voor een natuurstenen vloer kan de grindvloer als ondergrond dienen.
Als u twijfelt over de behandeling van uw grindvloer, kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij voorzien u graag van het beste advies over het onderhoud van uw vloeren.

De voordelen van een grindvloer

Buiten het feit dat een grindvloer bij u in Limburg natuurlijk prachtig staat, hebben grindvloeren een aantal leuke voordelen. Doordat de grindvloer uit één geheel bestaat, is de vloer naadloos. Stofzuigen en dweilen is daardoor zó gebeurd. Wanneer u ervoor kiest om vloerverwarming onder uw grindvloer te nemen, zult u geen tapijt meer nodig hebben! Door de verwarming van de grindvloer, voelt deze zacht en aangenaam aan onder uw voeten. Uw woonkamer krijgt dus niet alleen een warme uitstraling, door de grindlaag creëert u ook een natuurlijke en ambachtelijke look.

U kunt uw grindvloer helemaal afstellen op uw eigen wensen. De kleurencombinaties zijn eindeloos, hierdoor kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bepaald patroon te creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een kunstwerk van uw grindvloer in Limburg!

Als u meer informatie wilt over onze grindvloeren, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Kerkrade. U kunt natuurlijk ook eenvoudig contact opnemen via email en telefoon. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van het beste advies!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grindvloer Limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *