Linoleumvloer

Linoleum is een veelzijdige, duurzame en hygiënische vloer. De linoleumvloer is te verkrijgen in veel verschillende vormen, kleuren en prachtige motieven. Een linoleumvloer is een krachtige vloer, die zeer intensief kan worden gebruikt. Het is dan ook niet vreemd dat u de linoleumvloer in Limburg vaak aantreft bij ziekenhuizen, scholen en grote bedrijven. U kunt een eigen design bedenken voor de linoleumvloer. Zo kunt u onder andere kiezen voor een design van een foto, figuur of bedrijfslogo. Om de linoleumvloer dan helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een logomat van Vloerenboulevard!

Wat kunt u van onze linoleumvloeren verwachten?

  • Een excellente vloer die minimaal 20 jaar meegaat, daarom geven wij 15 jaar garantie op de toplaag.
  • Geluidsdempend, moeilijk ontvlambaar, sterk en kleurvast.
  • De vloeren worden aangebracht door onze vakmensen met jarenlange ervaring.
  • 5 jaar garantie op het leggen.
  • Een professioneel advies op maat.
  • Tal van mogelijkheden, vormen, kleuren en motieven.
Categorie:

Beschrijving

Linoleumvloer leggen in 4 stappen

STAP 1

In onze showroom krijgt u een vakkundig, eerlijk advies over de beste keuze in linoleumvloeren. Stel gerust al uw vragen.

STAP 2

We bespreken de wensen, mogelijkheden en kleuren. U krijgt een staaltje mee om thuis uit te proberen en een prijsopgave.

STAP 3

Akkoord? Dan gaan we een datum afspreken om de linoleumvloer bij u te leggen.

STAP 4

Uw linoleumvloer wordt door onze vakmensen gelegd. Binnen enkele uren kunt u al genieten van uw nieuwe linoleumvloer!

vloeren kerkrade

Vrijblijvend adviesgesprek over uw perfecte linoleumvloer?

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten? Wij vinden het belangrijk om u een passend en eerlijk advies te geven. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en kijken we of dit mogelijk is. Vervolgens maken we een offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag meteen een adviesgesprek aan

Waarom een linoleumvloer?

Linoleum is zeer geschikt voor uw woning, maar ook bedrijfsmatig zijn deze vloeren erg populair. Veel experts noemen deze vloer ‘onverslijtbaar’. Dit heeft ermee te maken, dat de vloer zeer intensief kan worden gebruikt en de geluiden en trillingen worden gedempt. Het is dan ook niet vreemd dat er dan vaak een linoleumvloer in Limburg wordt gekozen voor bij een ziekenhuis, school of kantoorruimte. De vloer is dus passend voor elke situatie, ook als het gaat om de uitstraling. U kunt bij de linoleumvloer kiezen uit verschillende kleuren en designs. Ook is het mogelijk om de vloer zelf te ontwerpen. Onder andere met een eigen bedrijfslogo.

Op de linoleumvloer kunnen bacteriën zich moeilijk ontwikkelen. Ook zijn de vloeren van nature antistatisch. Dit houdt in dat de linoleumvloer geen stof aantrekt en passend is voor mensen met allergieën en astma. Ook is de vloer passend voor een duurzame inrichting! De vloer bestaat volledig uit natuurlijke grondstoffen, hierdoor is de vloer volledig afbreekbaar. Bovendien is de vloer zeer geschikt als het aankomt op ruimtes met vloerverwarming. Het materiaal neemt zeer snel de omgevingstemperatuur aan.

Wat is een linoleumvloer?

Een linoleumvloer is een natuurproduct. Het wordt namelijk gemaakt van lijnolie, natuurlijke harsen, houtmeel (zaagsel), kurkmeel, kalk, kleurpigmenten en jute. Hierdoor is iedere vloer ook uniek. De vloer is aan het einde van zijn gebruik volledig biologisch afbreekbaar en zelfs het productieproces is milieuvriendelijk. Het materiaal voegt dus niet alleen economisch maar ook ecologisch waarde toe aan uw woning of bedrijfspand. Een linoleumvloer in Limburg wordt bij Vloerenboulevard in diverse uitvoeringen aangeboden, zoals tegels, stroken en banen van enkele millimeters dik. De linoleumvloer is over het algemeen een iets duurdere vloer. Echter kent de vloer een lange levensduur. Hierdoor kan de aankoop meer gezien worden als een investering voor in de toekomst. Bovendien is de vloer ook nog eens volledig brandveilig!

Hoe wordt een linoleumvloer in Limburg gelegd?

Een linoleumvloer kan in vrijwel in iedere ruimte worden gelegd. Voordat een linoleumvloer wordt gelegd is het belangrijk dat de ondervloer wordt gecontroleerd en indien nodig geëgaliseerd. Deze moet namelijk volledig vlak zijn, want de vloer wordt direct verlijmd op de ondervloer. Vervolgens worden de naden aan elkaar gelast. Op deze manier kan er geen vocht meer door de vloer komen bij het onderhoud. Als dit niet goed gebeurt, kan de vloer gaan rotten en barsten. Ondanks dat de vloer dicht wordt gemaakt voor vocht, is linoleum niet geschikt voor natte ruimtes. De vloer kan worden afgewerkt met een bijpassende plint of sierrand. Onze adviseurs laten u graag de diverse mogelijkheden zien in onze showroom.

Het onderhoud van een linoleumvloer

Ondanks dat een linoleumvloer een slijtvaste vloer is, is het belangrijk om de toplaag te beschermen. U kunt de vloer gemakkelijk onderhouden, door de vloer vrij te houden van zand en stof met een stofzuiger of wisser. Gebruik geen agressieve, alcoholhoudende producten, het materiaal wordt hier erg zacht van. Wanneer de vloer intensief wordt gebruikt, kan het nodig zijn om de vloer te re-coaten of highspeed sprayen. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Vloerenboulevard is een samenwerkingsverband van Profifloor, Hilhorst Tegels & Sanitair BV en Condor Wonen. Deze unieke samenwerking van bedrijven, die gespecialiseerd in woongenot en verenig op een locatie, bezorgen u het beste advies van alle denkbare vloeren! Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit heel Limburg. U kunt ons vinden pal achter het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linoleumvloer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *