Parketvloer limburg

Parketvloer, ook wel houtvloer genoemd, is een duurzaam natuurproduct waarmee u een stukje natuur in huis haalt en elke dag een stukje natuur ziet, voelt en ruikt. Met een houten vloer haalt u een geschenk van de natuur in huis. Het oogt niet alleen mooi, het zorgt ook nog eens voor een warm gevoel in huis. Parketvloeren in Limburg staan erom bekend dat ze tijdloos zijn, bij goed onderhoud kunt u tot wel 40 jaar genieten van een parketvloer.

Omdat een parketvloer een natuurproduct is, is elke vloer anders. Dat geeft uw vloer thuis een uniek karakter! U kunt bij Vloerenboulevard kiezen uit verschillende houtsoorten en bewerkingen. Een populair en veelgebruikte houtsoort is Frans eikenhout. Dit Europese hardhout kenmerkt zich als een van de hardste en beste houtsoorten door het ideale leefklimaat waarin de bomen groeien. Andere houtsoorten in ons ruime assortiment zijn Amerikaanse noten, Merbeau, Teak, Wengé, Kempas, Afzelia, Kambala en Keruing.

Dankzij ons ruime aanbod parket vloeren in Limburg, plaatsen wij graag bij u thuis de parketvloer die u wenst! Lees onderaan deze pagina meer over houten vloeren!

Wat mag u van ons verwachten?

  • Een professioneel advies op maat over een parketvloer in Limburg
  • Korte levertijden
  • Mogelijkheden voor onderhoud service
  • Wij werken uitsluiten met professionals en vakmensen
  • 5 jaar garantie op het leggen

 

Categorie:

Beschrijving

Parketvloer in Limburg leggen in 4 stappen

STAP 1

In onze showroom krijgt u een vakkundig, eerlijk advies over de beste keuze in parketvloeren. Stel gerust al uw vragen.

STAP 2

We bespreken de wensen, mogelijkheden en kleuren. U krijgt een staaltje mee om thuis uit te proberen en een prijsopgave.

STAP 3

Akkoord? Dan gaan we een datum afspreken om het parket in Limburg bij u te leggen.

STAP 4

Uw parketvloer wordt door onze vakmensen gelegd. Binnen enkele uren kunt u al genieten van uw nieuwe parketvloer!

vloeren kerkrade

Vrijblijvend adviesgesprek over uw perfecte parketvloer in Limburg?

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten? Wij vinden het belangrijk om u een passend en eerlijk advies te geven over parketvloeren in Limburg. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en kijken we of dit mogelijk is. Vervolgens maken we een offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag meteen een adviesgesprek aan

Als u op zoek bent naar een vloer die niet alleen duurzaam en stijlvol is, maar ook warmte en karakter toevoegt aan uw huis, dan is een parketvloer wellicht de perfecte keuze. Een degelijke parketvloer in Limburg kopen, doet u bij de Vloerenboulevard. Wij zijn door ons samenwerkingsverband tussen drie professionele bedrijven specialist in de verkoop van onder andere kwalitatieve vloeren. Bezoek onze showroom in Kerkrade voor deskundig advies over welke houten vloeren in uw woning zouden kunnen passen.

Wat is een parketvloer?

Een parketvloer bestaat uit meerdere houten delen die samen een vloer vormen. Deze delen kunnen in verschillende vormen en patronen worden gelegd. Bijvoorbeeld, de visgraatvorm is erg populair, maar u kunt ook kiezen voor strakke lijnen. Andere voorbeelden zijn blokpatronen, Hongaarse punt, Hollands verband en mozaïek. Bovendien hanteren wij verscheidene topmerken, zoals Castello en Intra Country. Elk deel van uw huis kan een uniek uiterlijk krijgen door verschillende patronen te gebruiken. Er zijn kortom ontelbare variaties mogelijk met een parketvloer wat betreft de plaatsing, maar ook qua houtsoorten.

Voordelen van parketvloeren

Parketvloeren voegen een natuurlijke en warme uitstraling toe aan een ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor u een houten vloer kunt kiezen die volledig aansluit op uw wensen en interieur. Goed onderhouden parketvloeren kunnen tientallen jaren meegaan. Met regelmatig onderhoud en eventuele renovaties kunnen ze zelfs tot wel veertig jaar meegaan. Parketvloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes, van woonkamers tot slaapkamers en zelfs keukens. Alleen de extreem vochtige vertrekken, zoals badkamers, kunt u beter overslaan. Een hoogwaardige parketvloer kan de waarde van een huis verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken door de elegantie en duurzaamheid van parketvloeren, wat kan resulteren in een hogere verkoopprijs. De multiplank parketvloeren zijn als laatste compatibel met vloerverwarming.

De verschillende houtsoorten bij de Vloerenboulevard

Bij de Vloerenboulevard heeft u de keuze uit verschillende soorten hout en afwerkingen. Frans eikenhout is bijvoorbeeld erg populair en wordt veel gebruikt. Dit harde hout uit Europa staat bekend als een van de beste soorten vanwege de ideale omstandigheden waarin de bomen groeien. Andere houtsoorten die wij aanbieden zijn Amerikaanse notenhout, Merbau, Teak, Wengé, Kempas, Afzelia, Kambala en Keruing.

Verschillende bewerkingen mogelijk wanneer wij uw parketvloer in Limburg plaatsen

Door bepaalde bewerkingen toe te passen tijdens de plaatsing van uw parket in Limburg, geven we het hout een bepaalde uitstraling. Dit kan geheel naar uw eigen voorkeur. Zo kunnen wij het hout schaven, schuren of borstelen. In onze showroom kunt u de verschillende voorbeelden bekijken om zo tot een geschikte keuze te komen voor uw vloer thuis. Zo zal elke houtbewerking anders ogen en zal de kleur vervaardigd worden door het hout te oliën of te roken. Hoe vaker het hout wordt gerookt, hoe donkerder de vloer wordt. Na plaatsing kan de parketvloer worden afgewerkt met een lak of hardwax olie. Ook hier zijn weer bepaalde gradaties in. Door deze behandeling wordt de vloer slijtvast en bestand tegen water. Zo kunt u optimaal genieten van uw houten vloer.

Plaatsing & onderhoud van uw parketvloer

Uw parketvloer kunnen wij op twee manieren leggen, namelijk zwevend of vast. Wanneer wij uw vloer vast leggen, wordt de houten vloer direct gelijmd op de ondergrond. De ondergrond kan ook van hout zijn of beton of spaanplaat. Een zwevende parketvloer wordt los op de ondergrond geplaatst.

Na de plaatsing kunt u de parketvloer zonder problemen stofzuigen met een parketborstel en dweilen met zeep. Als u de gelakte vloer grondig wilt schoonmaken, kunt u het beste ervoor kiezen om speciale parketpolish te gebruiken. Als u vragen heeft onder het onderhoud van uw parket vloeren in Limburg, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze professionals.

Aandachtspunten bij het leggen van een parketvloer

Voorafgaand aan het plaatsen van uw parketvloer in Limburg, dient u rekening te houden met een aantal zaken. Zo moet de ruimte waar het parket komt te liggen volledig leeg te zijn, zodat alles in één keer gelegd kan worden en er geen ongelijkheden in de vloer kunnen ontstaan. Het leggen van een parketvloer is een gecompliceerde klus, met name omdat er geen kliksysteem is zoals bij laminaat bijvoorbeeld en de vloer wordt gelijmd aan de ondergrond. Doordat de lijm moet drogen kan het leggen van een parketvloer twee dagen duren, afhankelijk van de grootte van de ruimte.

Kosten van parketvloeren

De kosten van een parketvloer in Limburg kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type hout, de kwaliteit, het legpatroon en de grootte van de ruimte. Daarnaast komen er nog installatiekosten, die afhankelijk zijn van de complexiteit van het leggen, bij kijken. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en ontdek zelf wat uw nieuwe houten vloer u kost.

Uw nieuwe parketvloer koopt u bij Vloerenboulevard

Een parketvloer geeft altijd een bijzondere uitstraling aan uw vertrekken, omdat het van natuurlijk materiaal is gemaakt. Hierdoor krijgt elke vloer in uw huis zijn eigen unieke uitstraling! Met ons uitgebreide assortiment parketvloeren in Limburg kunnen wij van de Vloerenboulevard de vloer bij u thuis plaatsen die u wenst! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een professioneel advies op maat over een parketvloer in Limburg
  • Korte levertijden
  • Mogelijkheden voor onderhoud service
  • Wij werken uitsluiten met professionals en vakmensen
  • 5 jaar garantie op het leggen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Parketvloer limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *