Binnenzonwering Limburg

Binnenzonwering vormt de perfecte combinatie tussen esthetiek en functionaliteit. Binnenzonwering is aan de ene kant sfeerbepalend in het interieur en aan de andere kant is het heel functioneel. Denk hierbij aan zonlicht- of warmtewering en natuurlijk uw privacy. Voor iedere woonruimte, sfeer en raamtype hebben wij een passend product. Heeft u nog vragen, of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor binnenzonwering in Limburg? Bezoek dan eens onze showroom direct achter het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade!

Beschrijving

Binnenzonwering in Limburg

Wanneer u op zoek bent naar binnenzonwering, bent u bij Vloerenboulevard op het juiste adres! Wij bieden de geschikte zonwering, voor uw woning-of bedrijfsinrichting. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door onze vakkundige en ervaren professionals. Ons ruime assortiment aan binnenzonwering, bestaat uit tal van topmerken. Voor iedere woonruimte, sfeer en raamtype hebben wij een passend product. Alleen bij Vloerenboulevard, kunt u terecht voor de beste topmerken zonwering in Limburg!

Het grootste assortiment binnenzonwering van Limburg!

Bij Vloerenboulevard kunt u terecht voor de mooiste binnenzonwering van Limburg. Zonwering is niet alleen sfeerbepalend, maar ook nog eens erg functioneel voor zonlicht- of warmtewering. Daarbij biedt zonwering u ook privacy.

Plissé

Plissé bestaat uit een geplooide stof, van transparant tot verduisterend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Er is keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden en modellen, waaronder het top-down model. Ook zijn er combinatiemogelijkheden met een andere plissé of duette. Denk hierbij aan een dag-en nachtsituatie.

Duo Plissé

De Duo Plissé bestaat uit 2 lagen stof. Deze 2 lagen vormen een gesloten honingraatstructuur. Deze structuur zorgt voor een aantal eigenschappen. Het werkt namelijk isolerend en het verbeterd de akoestiek in huis. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden en modellen zoals het top-down model. Ook zijn er combinatiemogelijkheden met een andere plissé of duette. Denk hierbij aan een dag-en nachtsituatie. Verder krijg je Duo Plisse in verschillende stoffen van transparant tot verduisterend, breedtes en kleuren.

Parametre

De Parametre is niet alleen geschikt als raamdecoratie maar ook zeer geschikt als room divider. Het is een 3D lichtgewicht materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Het patroon zorgt voor een speels effect en het is te verkrijgen in tijdloze kleuren. Het geeft uw interieur een bijzondere uitstraling.
De Parametre is toepasbaar in zowel de particuliere als zakelijke markt. Voor de zakelijke markt is het een leuk idee om de Parametre toe te passen als room divider tussen werkplekken op kantoor. Maar dit kan ook bij u thuis om uw werkplek en woonkamer af te scheiden. Het is een goede combinatie van functionaliteit en design.

Binnenzonwering in Limburg: gordijnen

Gordijnen zijn ook zeer geschikt als binnenzonwering in Limburg. Ze geven de juiste sfeer in uw huis, zijn warmte-isolerend en ook nog eens heel functioneel. De gordijnen zorgen er namelijk ook voor, dat niemand ongewenst naar binnen kan kijken. Vlourenboulevard biedt een ruim assortiment aan gordijnen aan. Zo vindt u in ons assortiment paneelgordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn heel geschikt voor grote glaspartijen. Met paneelgordijnen kun je genieten van uw uitzicht en de lichtinval en tegelijkertijd heeft u privacy. Het is te verkrijgen in mooie stoffen en in verschillende transparanties. Er zijn veel mogelijkheden met de invulling van uw paneel. Zo kunt u er voor kiezen om transparante met dichte stoffen te combineren. Ook kunt u verschillende kleuren kiezen in uw paneelgordijn. Om het paneel helemaal compleet te maken kunt u baleinen van aluminium toepassen. Dit geeft u paneel een strakke uitstraling.
Een paneelgordijn is ook toepasbaar als room divider. Zo kunt u een afscheiding maken tussen uw werkplek en woonkamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een grote diversiteit aan stoffen, kleuren, dessins en bijzondere structuren. Deze materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Zo filteren transparante stoffen het licht heel mooi en verduisterende stoffen weren licht en warmte. Ook zijn er stoffen voorzien van een bijzondere coating. Deze stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen, waardoor er gespeeld kan worden met de lichtinval. U kunt kiezen uit smalle of brede banen, effen stoffen of stoffen met structuur in verschillende natureltinten. De duo rolgordijnen kunnen een mooie sfeer bieden, in combinatie met een bijpassend karpet.

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op deze pagina.

De mooiste binnenzonwering van Limburg!

Alleen bij Vloerenboulevard, kunt u terecht voor de mooiste jaloezieën van Limburg. Met ons ruime assortiment binnenzonwering, is er altijd een geschikt product voor u! Ons assortiment aan jaloezieën, bestaat uit vier verschillende mogelijkheden. Zo vindt u in ons assortiment houten, horizontale, vlinder en verticale jaloezieën.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën creëren een warme sfeer in uw leefomgeving. Ook is het een uitstekende regeling van lichtinval, lichtintensiteit en privacy. Houten jaloezieën zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Denk hierbij aan een open of gesloten bovenbak, verschillende lamelbreedtes en een ladderkoord of ladderband. Er is een groot aanbod in kleuren. Zo zijn er natuurlijk gebeitste tinten en geverfde tinten, met veel witte en vergrijsde kleuren. Houten jaloezieën zijn geschikt voor rechte ramen en in iedere niet vochtige ruimte.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn de perfecte combinatie van sfeer en techniek als zonwering in Limburg. Dit product biedt een goede daglichtregulering. Het is te verkrijgen in veel naturellen en sprankelende kleuren. Er zijn effen lamellen, lamellen met prints of lamellen met een decoratieve perforatie. Horizontale jaloezieën zijn te verkrijgen in verschillende lamelbreedtes. Verder kun je het product compleet maken door een bijpassend ladderkoord of ladderbanden in uni kleuren of met een dessin te kiezen. Er is keuze uit verschillende modellen. Denk hierbij aan het top-down model. Zo heeft u bijvoorbeeld lichtinval aan de bovenzijde, maar privacy aan de onderzijde. Bovendien zijn horizontale jaloezieën goed toepasbaar voor dakramen en ramen met een schuine zijde.

Vlinder jaloezieën

De vlinderjaloezie heeft heel bijzondere lamellen. Deze lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. De lamellen kunnen zich uitvouwen, waardoor de uiteinden van de lamellen elkaar raken. Zo lijkt de Vlinderjaloezie op een plisségordijn. Als de lamellen niet zijn uitgevouwen dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. De Vlinderjaloezie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stof waar de Vlinderjaloezie van wordt gemaakt, zorgt ervoor dat de lamellen soepel vallen. Bij Vloerenboulevard vindt u alleen de beste topmerken jaloezieën van Limburg!

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën combineert functionaliteit en sfeer als binnenzonwering. Zo zorgen ze in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan kunststof, aluminium en textiel. Deze materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Lamellen in textiel zijn verkrijgbaar in mooie naturel kleuren en verschillende transparanties. Aluminium lamellen komen goed tot hun recht in een strakke inrichting, ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen en kunststof lamellen zijn ook brandvertragend, makkelijk te reinigen, vochtbestendig en uitermate geschikt voor badkamers en keukens.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Binnenzonwering Limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *