Skip to main content

Lalegno parket meerlagen

 

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse parketvloeren van het merk Lalegno. Natuur, Milieu en beste prijzen is kenmerkend voor Lalegno parket en zorgt voor de basis van dit succes.

Lalegno is een Belgische parket label dat ongeveer 10 jaar geleden werd gelanceerd. Vandaag de dag is Lalegno uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande kwaliteitsmerken in de wereld. Al bijna 40 jaar schaafde Geert Labeeuw met onderbouwde investeringen en revolutionaire innovaties aan de ontwikkeling van meerlagenparket. Nadat in 2007 zijn zoon in de zaak stapte, kwam het wereldwijde succes van het merk in een stroomversnelling.

Een aantal strategische beslissingen zorgt voor de basis van dit succes van Lalegno parket. Een jarenlange ervaring en know-how zorgt ervoor dat dit met het beste hout tegen de meest concurrentiële prijzen kan aanbieden aan hun klanten. Dit bedrijf vindt aandacht voor de natuur en het milieu belangrijk en daarom produceren zij meerlagenparket met een duurzame toplaag uit edel hout in combinatie met verstevigings- lagen uit snelgroeiend hout.

Bent u op zoek naar een duurzame vloer in combinatie met uitstraling? Neem contact met ons op en wij zorgen dat u een vloer krijgt die past bij u en uw omgeving. 

Neem contact met ons op

Lalegno