Skip to main content

Meister laminaat

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat vloeren van het merk Meister Laminaat.
Gebruiksvriendelijk, elegant en een top kwaliteit is kenmerkend voor de vloeren van dit merk.

Meister is een Duits familiebedrijf en staat garant voor de bekende Duitse kwaliteit met duidelijke garantievoorwaarden.
Meister bestaat al 75 jaar binnen de laminaatmarkt waardoor ze veel ervaring hebben. Ze kenmerken zich door de elegante kleurschakeringen en natuurgetrouwe houtstructuren zoals eiken wit of gerookt eiken voor een authentieke landhuisstijl. Naast deze houtmotieven biedt Meister ook een assortiment met stenen uiterlijk van travertijn tot marmer. Niet alleen overtuigen de vloeren door uiterlijk en gevoel maar zijn ze vooral ook handig in hun dagelijks gebruik. Vooral kenmerkend aan dit merk is de continuïteit van nieuwe technologieën. Het steeds gebruiksvriendelijker maken van hun producten om het voor hun klanten gemakkelijker te maken. Hierbij is vooral nagedacht over het dagelijks gebruik van de vloeren. Naast een milieuvriendelijke mooie en aparte vloer biedt Meister ook een top kwaliteit.

Leeft u in een authentieke landhuisstijl of passen deze vloeren bij de interieur stijl in uw woning? Kom gerust langs en bekijk de mogelijkheden die wij bieden of neem contact met ons op voor meer informatie. Samen vinden we altijd iets passend bij u en uw omgeving.

Neem contact met ons op
Meister laminaat