Skip to main content

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat vloeren van het merk Euro Home. Verschillende stijlen, gemak en comfort is kenmerkend voor de vloeren van dit merk.Euro Home laminaat

Steeds populairder worden de merken die aan de hoge eisen van comfort, uitstraling en gemak voldoen. Dit heeft te maken met de eisen die in het algemeen aan vloeren worden gesteld, deze zijn erg verschillend net als de leefwijzen en de stijlen waarmee ze worden omringd. Bij Euro Home zorgen ze dat de vloeren aansluiten op verschillende smaken en levensstijlen. Hierdoor creëren ze voor iedereen een vloer die zal voldoen aan uw smaak en die bestand zijn tegen de moderne tijd.

Euro Home laminaat heeft verschillende collecties in het assortiment. Zo is er de Panorama Collectie, deze bestaat uit lange en extra brede panelen die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte houten. Daarnaast bestaat er ook nog de Loft collectie deze bestaat uit het beste van de natuur en het ontwerp, dit zijn robuuste en onderhoudsvriendelijke laminaatvloeren. Wilt u de mogelijkheden van deze vloeren weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Euro Home