Logomatten

Logomatten worden ook wel deurmat- of schoonloopmat met logo genoemd. Een goede logomat is van belang om uw vloer te beschermen. Er zijn verschillende soorten en maten schoonloopmatten met verschillende functies. U kunt kiezen voor een schoon- en droogloop functie of een combinatie hiervan. Er is ook een keuze voor schoonloop tegels, deze zijn gemakkelijk te wisselen waardoor deze langer hun functie behouden. De logomatten kunnen naast een beschermende functie ook een commerciële functie hebben. Denk aan een mooie logomat bij binnenkomst van uw kantoor of bedrijf.

Categorie:

Beschrijving

Logomatten op maat

Een logomat kunt u perfect als reclamemiddel inzetten. Bij Vloerenboulevard kunnen wij uw logo of een specifieke campagneboodschap met beeld of tekst op diverse manieren bedrukken. De mogelijkheden zijn hiervoor vrijwel onbeperkt. Heeft u vragen over uw persoonlijke deurmat met logo? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom een deurmat met logo een meerwaarde is

Een goede eerste indruk maken is belangrijk voor ieder bedrijf. De beste manier om dit te doen is door te kiezen voor een deurmat met logo. Bent u benieuwd naar de voordelen van een schoonloopmat met logo?

  • Een mooie logomat bij binnenkomst van uw kantoor of bedrijf dient als visitekaartje. De eerste indruk wordt versterkt door de logomat en het kan ervoor zorgen dat je logo herkenbaar blijft voor (potentiële) klanten. 
  • Logomatten houden viezigheid tegen.. Dat wil zeggen dat een goede deurmat tot besparing op schoonmaaktijd en -kosten leidt.
  • Met een logomat behoudt u de uitstraling van de vloer en blijft deze schoon. Een schoonloopmat helpt het vuil tegenhouden en voorkomen dat het naar binnen wordt gelopen. 
  • Een deurmat zorgt voor de veiligheid van bezoekers en werknemers.
  • Naast dat een deurmat met logo professionaliteit uitstraalt, is een schoonloopmat geschikt voor veel locaties binnen een gebouw. 
  • Bij Vloerenboulevard kunt u een deurmat op maat bedrukken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten, stijlen en soorten. 

Deurmat bedrukken bij Vloerenboulevard

Wilt u een logomat bestellen voor uw bedrijf, kantoor of winkel? Bij Vloerenboulevard kunt u een deurmat op maat laten bedrukken. Prachtige logomatten van hoge kwaliteit hebben een representatieve functie. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor logomatten? Neem dan contact op met Vloerenboulevard of bezoek onze showroom in Limburg. U kunt rekenen op een professioneel advies op maat over de verschillende mogelijkheden van logomatten.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Logomatten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *