Vloeronderhoud

Op de Vloerenboulevard bent u aan het juiste adres voor het onderhoud en de onderhoudsproducten voor uw vloer, om welke vloer het ook gaat.

Categorie:

Beschrijving

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Op de Vloerenboulevard nemen wij zorgen rondom vloeronderhoud weg bij particulieren en bedrijven.Onze deskundige medewerkers in vloerreiniging analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen. Op deze manier zijn wij in staat u een snel en duidelijk kostenoverzicht te bieden ten aanzien van de vloerreiniging. Wij bieden tal van soorten onderhoud, onderhoudsproducten en adviseren u graag welke soort vloer en daarbij behorende producten het beste passen. of het nu gaat om natuursteen , PVC vloeren , laminaatvloeren , parketvloeren of keramische tegels op de Vloerenboulevard hebben wij bijna alles op voorraad.

Diverse manieren van vloeronderhoud.

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaald de sfeer van uw woning of bedrijf. Door de diversiteit van vloeren zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten vloeren en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat u het vloeronderhoud hiervan door een bedrijf laat uitvoeren met verstand van zaken, kan de volgende manieren van vloeronderhoud verzorgen voor bedrijven en particulieren:

Specialistisch vloeronderhoud.

  • Strippen en conserveren van vloeren
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking en tapijt
  • (Machinaal) schrobben van vloeren
  • Polijsten en kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren
  • Schuren en behandelen van houten vloeren en parketvloeren

Vloeronderhoud van hoge kwaliteit.

Verder hebben we ook meubelbescherming van Scratch No More en Floor Friendly. Dit is heel belangrijk voor de bescherming van uw vloer.

Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers of vraag eventueel een proefstuk aan voordat u besluit de vloer in zijn geheel te laten behandelen. Op alle diensten en dus ook vloeronderhoud wordt een garantie afgegeven.

Vragen of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vloeronderhoud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *