Skip to main content

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat decors van het merk Trenovo. Mooi, natuurlijk en bijzonder zijn kenmerkend voor de laminaat decors van dit merk.

Trenovo traprenovatie biedt 12 verschillende decors in authentieke houtstructuren. De structuren kunnen verschillen van lichte ahorn tot donkere wengé. Maar ook essen, eiken, beuken en kersen komen in deze varianten voor. De oppervlakte structuren zijn afgestemd op de overeenkomende houtsoorten en hebben een licht geoliede uitstraling.
Door de grote verscheidenheid is er voor ieder een mooi decor te vinden die past bij uw huisstijl en persoonlijkheid. Een eenvoudige reiniging met daarbij een extreem hoge elasticiteit wordt gecombineerd in de producten van dit merk. Daarnaast wordt dit aangevuld met een aangenaam loopcomfort wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is. Niet alleen in uw thuisomgeving maar ook in appartementencomplexen en kantoorgebouwen biedt deze vorm van traprenovatie een enorme uitkomst. Het gemak en de uitstraling combineren fantastisch met elkaar. Daarnaast is voordeel dat
het goedkoper is dan een nieuwe trap.

Is uw trap toe aan een nieuwe uitstraling? Voor een aangenaam loopcomfort met een grote keuze aan structuren kiest u voor Trenovo. Uw trap heeft nog nooit zo snel als nieuw uitgezien. Neem gerust contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we samen voor de beste oplossing die past bij u en uw omgeving.

Neem contact met ons op

Trenovo traprenovatie

trenovo02