Skip to main content

Specialist in houten vloeren

Als de specialist in houten vloeren staan wij al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap. We informeren u graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Profifloor is een begrip in Parkstad en ver daarbuiten. We stellen hoge eisen aan onze producten en de mensen die het vervaardigen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw aankoop perfect aansluit op uw wensen!

Advies op maat

Wanneer u in een houten vloer investeert, doet u dit met het oog op de toekomst. U wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van uw houten vloer. Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van een houten vloer, komen al snel veel vragen naar boven. Ook moeten uit het grote aantal opties de juiste keuzes gemaakt worden. Wordt het klassiek Frans eiken of toch liever een tropische houtsoort als Afzelia, jatoba of Robijn? Moet de vloer zwevend of verlijmd gelegd worden of gaat uw voorkeur uit naar een traditionele parketvloer? Wij geven u graag advies op maat.

Ga naar de website van Profifloor