Betondesign

Betondesign. Het lijkt op beton, maar het is net iets anders. De betonlook wordt steeds vaker gebruikt in woningen en bedrijfspanden. De industriële stijl is weer helemaal terug en hier hoort dan natuurlijk ook een trendy betonvloer bij. De normale betonvloer wordt over het algemeen als vervelend ervaren, omdat deze veel stof afgeeft en snel vies wordt. Om deze reden is betondesign ontwikkeld. De betondesign vloeren hebben een krachtige afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik. Deze laag wordt aangebracht op een ondergrond of op een wand. Tenslotte is ons betondesign ook uiterst geschikt in combinatie met een vloerverwarming. Op deze manier heeft u dus een trendy vloer EN warme voeten.

Wat kunt u verwachten van onze Betondesign vloeren?

 • Een mooie, strakke betonlook
 • Geschikt voor vloer en wand
 • Slijtvast, antistatisch en vloeistofwerend.
 • Geluiddempend
 • Brandveilig en isolerend.
 • Een professioneel advies op maat over de verschillende mogelijkheden en ondergrond.
 • Wij werken uitsluitend met vakmensen.
 • De offerte is altijd voor het totaalplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent.
Categorieën: ,

Beschrijving

BetonDesign vloer in 4 stappen

STAP 1

In onze showroom krijgt u een vakkundig, eerlijk advies over de beste keuze in BetonDesign vloeren. Stel gerust al uw vragen.

STAP 2

We bespreken de wensen, mogelijkheden en kleuren. U krijgt een staaltje mee om thuis uit te proberen en een prijsopgave.

STAP 3

Akkoord? Dan gaan we een datum afspreken om de BetonDesign vloer bij u te gieten.

STAP 4

Uw BetonDesign vloer wordt door onze vakmensen gegoten.

vloeren kerkrade

Vrijblijvend adviesgesprek over uw BetonDesign vloer?

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten? Wij vinden het belangrijk om u een passend en eerlijk advies te geven. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en kijken we of dit mogelijk is. Vervolgens maken we een offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag meteen een adviesgesprek aan

In welke kleuren zijn onze Betondesign vloeren mogelijk

Of u nu een kleurrijk of strak interieur heeft, wij hebben voor u altijd wel een betondesign die perfect bij uw interieur past. Dit komt omdat wij onze betondesign vloeren leveren in verschillende kleuren. Wilt u een structuur in de afwerklaag of heeft u andere wensen? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen!

Betondesign

Hoe wordt een betondesign vloer nabij Limburg gegoten?

Een betondesign vloer in bijvoorbeeld Limburg dient altijd aangebracht te worden op een geëgaliseerde vloer. Daarnaast is het ook niet mogelijk om de ondergrond uit te vlakken. Des te egaler de vloer is, des te mooier het eindresultaat zal worden. Misschien is het verstandig om eerst even de vloer te laten egaliseren voordat u een kiest voor een betondesign. Voordat de laag wordt aangebracht wordt de ondervloer altijd gecontroleerd op vochtigheid. Wanneer dit allemaal goed is worden er twee lagen aangebracht. Voordat de tweede laag aangebracht wordt, wordt de eerste laag opgeschuurd. De tweede laag wordt vervolgens ook geschuurd. Wanneer de lagen op de juiste manier zijn aangebracht, wordt de vloer afgelakt met de toplaag. Bij projectmatig gebruik wordt er een andere toplaag aangebracht. Nadat de toplaag is aangebracht, dient u ongeveer 12 uur te wachten voordat de vloer weer gebruikt kan worden. Bij projectmatig gebruik is uw betondesign vloer nabij Limburg na 7 dagen mechanisch en chemisch resistent.

Tips om uw betondesignvloer te onderhouden

Een betondesignvloer nabij Limburg is ontzettend mooi en u wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Daarom gaan we u een aantal tips geven hoe u uw betondesign mooi kunt houden:

Probeer krassen te voorkomen

Net zoals bij andere typen vloerafwerkingen kunnen er deukjes of krassen ontstaan. Deze kunnen voorkomen op het moment dat er niet zorgvuldig wordt omgegaan met de vloer. Allereerst is het ontzettend belangrijk om altijd te zorgen voor een fatsoenlijke entreemat. Deze dient om al het vuil en zand op te vangen. Hiermee voorkomt u de meeste krassen op de vloer. Daarnaast raden wij u aan om stoel- en tafelpoten te voorzien van beschermers. Zo krijgt u geen krassen op uw betondesignvloer nabij Limburg wanneer er met een stoel of tafel wordt geschoven.

Onderhoud en reiniging

Een andere tip die wij voor u hebben, is het onderhoud en het reinigen van de vloer. Voor een betondesign zijn er speciale conditioners die zijn ontwikkeld voor het onderhouden en schoonmaken van de vloer. Deze middelen zijn voor zowel periodiek als dagelijks gebruik. Ze zijn niet alleen om de vloer te reinigen, maar tijdens het drogen wordt er ook een beschermende laag aangebracht op de vloer. Deze laag voorkomt dat stof en vuil zich kan gaan hechten aan de vloer. Dus iedere keer als u de vloer schoon maakt, zal de vorige laag weggepoetst worden en een nieuwe laag worden aangebracht. Zorg dus voor een goede conditioner.

Overige tips:

 • Zorg dat al het rollend meubilair is voorzien van zachte wieltjes zodat er geen krassen of deuken ontstaan.
 • Gebruik altijd een speciale conditioner en gebruik nooit of te nimmer chloor of een bleekmiddel.
 • Wanneer u wijn, koffie, vet of frisdrank vlekken op de vloer krijgt, kunt u deze het beste meteen verwijderen met wat lauw water. Gaat de vlek er niet uit? Doe er dan een beetje conditioner in.
 • Let op met zwarte strepen op de schoenzool. Deze strepen zou u kunnen verwijderen met een vlakgum of met een sponsje met lauw water.
 • Voorkom dat rubberen of plastic voorwerpen voor een langere tijd op de vloer liggen. Dit kan namelijk zorgen voor een verkleuring van de vloer.

Bent u geïnteresseerd in een betondesign voor in uw huis of bedrijfspand of hebt u advies nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij zullen ervoor zorgen dat u wordt voorzien van de benodigde informatie!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Betondesign” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *