Skip to main content

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse parketvloeren van het merk Lamett. Kwaliteit, zorg en service zijn de kernwoorden van dit bedrijf.Lamett vloeren

In 2004 werd Lamett opgericht door Bruno Descamps, die tijd was het nog beperkt tot de import van parket en laminaat uit Azië. De droom voor een eigen merk groeide al heel snel, in 2008 werd de merknaam Lamett aangekocht. In 1985 was dit een van de eerste laminaatmerken op de markt. Groei in competenties staan binnen dit bedrijf centraal. Een solide bedrijf dat nu uitgegroeid is tot een echte parketspecialist. Kwaliteit, zorg en service zijn kenmerkend voor dit bedrijf. Dit merk biedt parketvloeren met verschillende structuren en afwerkingen met aandacht voor het kleinste detail. Dit merk biedt twee uitgesproken stijlen namelijk Rustiek of niet Rustiek. Onder deze stijlen kan er nog een keuze gemaakt worden op basis van kleur of collectie.

Bent u benieuwd naar de parketvloeren van deze parketspecialist? Kom gerust een kijkje nemen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

lamett-logo