Skip to main content

Wineo

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse laminaat vloeren van het merk Wineo. Authentieke designs, beschermend en met de hoogste zekerheid zijn kenmerkend voor de vloeren van dit merk.

Wineo werd in 1978 opgericht door Ulrich Windmöller, toen nog onder de naam Witex. Witex was de eerste fabriek in 1991 die in Duitsland hoogwaardige laminaatvloeren op de markt bracht. Vooral het volgen van de nieuwste trends zorgt ervoor dat ze constant kunnen werken aan nieuwe innovaties. Niet alleen in nieuwe innovaties is dit merk erg sterk maar ook met de nieuwste technologieën. Zo bracht dit merk als eerste het kliksysteem op de markt in Duitsland. Maar ook innovaties als stap geluidsisolatie, XL-planken en het DPL+ Systeem voor extreem krachtige oppervlakken zijn van deze firma.

Nog een aantal voordelen van de Wineo laminaat vloeren zijn de geschiktheid voor stoel rollen, geschiktheid voor vloerverwarming en de ongevoeligheid voor vlekken. Bent u op zoek naar een beschermende en gebruiksvriendelijke vloer met een bijzonder design? Neem dan gerust contact met ons op, samen bekijken we de mogelijkheden en zoeken we naar de perfecte vloer voor u en uw omgeving.

Neem contact met ons op

Wineo laminaat