Skip to main content

Oooh.....van Condor

Condor Wonen is een jong en innovatief bedrijf, dat zich bezighoudt met de verkoop en verwerking van een diversiteit aan vloeren. Daarnaast hebben wij sinds een jaar uitgebreid met een groot assortiment aan vitrage en gordijnen, zodat wij de mogelijkheid hebben, om samen met u, een gehele inrichting te realiseren.
Vloeren waar wij in gespecialiseerd zijn, zijn onder andere: natuursteen, tapijt, linoleum, gietvloeren, vinyl en de nieuwste trends, zelfklevende houtlookstroken en naast gewone pvc, ook klik-pvc.

Jaren lange ervaring

Door jaren lange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies voor iedere gewenste vloer- en raamtoepassing. Dit doen wij met veel passie en liefde voor ons vak. Tevens zorgen wij voor de professionele uitvoering van alle werkzaamheden, van advies tot en met de verwerking op uw locatie en de nazorg, zoals voorzien in onderhoudsadvies en het verstrekken van onderhoudsmiddelen.
Condor Vloeren BV heeft een aanbod voor zowel de particuliere, als voor de projectmarkt, die bezig is met renovatie, nieuwbouw of verbouwing van woning, bedrijfspand en openbare gebouwen.

Ga naar de website van Condor wonen