Skip to main content

Bij Vloerenboulevard vindt u diverse parketvloeren van het merk Hollandsche vloeren. “Een vloer met karakter” is de slogan van dit merk.
Hollandsche vloeren collectie

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe vloer wordt als eerste gekeken naar het uiterlijk, de structuur en de kleur van het parket. Het uiterlijk, de structuur en de kleur behoort tot het karakter van de vloer. Wanneer er dus gekeken wordt naar het karakter van de vloer kijkt u of deze past bij uw woonbeleving en het karakter van uw zelf. De juiste vloerkeuze zorgt voor verdere inrichting van interieur en zeker de sfeer die u wilt creëren in uw woning.

Hollandsche vloeren heeft daarom verschillende karakters onderverdeeld in Steden, Dorpen, Duinen en Eilanden. Steden is een collectie vloeren met een natuurlijke basis van lange en brede planken. Deze natuurlijke basis is goed te combineren met veel verschillende woonstijlen. Dorpen is een collectie gerookte planken die vooral voorkomen in de landelijke woonstijlen. De warme uitstraling is ontstaan door het roken van de planken, hierdoor hebben deze planken een diepere en intensere kleur gekregen. Duinen is een collectie houten vloeren zoals kenmerkend zou moeten zijn voor een houten vloer namelijk doorleefd en getekend. Deze planken hebben een zeer robuust en geleefd uiterlijk door het roken, schaven en verouderen van de kanten. Eiland is een collectie eiken vloeren die anders zijn dan alle andere vloeren. Visgraat zowel donker en licht, strokenpatroon en hergebruikt hout zijn kenmerkend voor deze collectie die heel trendy en apart is.  

Is uw woning toe aan een nieuwe vloer en past het karakter van deze vloer bij u en uw omgeving? Neem contact met ons op over de mogelijkheden en wij zorgen dat u de vloer krijgt die bij uw past.

Neem contact met ons op

 

Hollandsche vloeren