Muurbekleding

Muurbekleding wordt ook wel wandbekleding genoemd. Naast het creëren van sfeer heeft muurbekleding vele voordelen zoals een betere geluidsdemping en een hogere isolatiewaarde. Daarnaast zijn er talloze opties in design en materiaal. Wilt u met opvallende muurbekleding voor een speels en warm effect zorgen, zowel in een binnen- of buitenruimte? Wat u ook zoekt, het assortiment aan muurbekleding is bij Vloerenboulevard groot.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor muurbekleding? Wij helpen u de juiste keuze te maken zodat u de muurbekleding vindt die precies op uw wensen aansluit. Neem contact op met Vloerenboulevard of bezoek onze showroom in Limburg, waar u ruime keuze heeft uit verschillende materialen muurbekleding.

Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar muurbekleding die zowel in binnenruimtes als op buitengevels kan worden aangebracht? Dan bent u bij Vloerenboulevard aan het juiste adres. Bezoek ook eens onze showroom in Limburg en laat u inspireren door onze vakkundige en ervaren professionals. Wij bieden een groot assortiment aan muurbekleding zoals houten muurbekleding, leren muurbekleding, kurk muurbekleding, bamboe muurbekleding en andere soorten wandbekleding van verschillende topmerken.

Toepassing van Muurbekleding

Muurbekleding kan zowel worden gebruikt in uw woning als in bedrijfsruimtes. Muurbekleding zorgt dat er een geheel gecreëerd wordt met het overige interieur. Het kan ervoor zorgen dat een bepaalde wand of het plafond eruit springt in bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer of speelkamer. Daarnaast wordt muurbekleding steeds meer toegepast binnen horecabedrijven zoals bars, restaurants, brasseries en hotels. Tegenwoordig worden ook saaie praktijkruimtes of wachtkamers in no time omgetoverd tot sfeervolle plekken.

Muurbekleding in verschillende stijlen

Vaak zijn natuurlijke materialen niet meer weg te denken bij het creëren van interieur. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen muurbekleding die in diverse ruimtes van een huis of bedrijfspand toegepast kan worden. Natuursteen muurbekleding past perfect in zowel een moderne als landelijke woning. Bij Vloerenboulevard kunt uit BetonDesign en Decocos design kiezen om uw gekozen ruimte de stijl te geven die u graag wilt.

BetonDesign: is een strakke, vlakke vloer- en wandafwerking met een industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. BetonDesign is ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden met een mooie betonlook als resultaat. Het is een afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik met de uitstraling van een betonvloer, maar dan zonder de nadelen zoals stofvorming of snelle vervuiling. BetonDesign is ook geschikt voor toepassingen met hoge eisen. Hiermee is het geschikt voor projectmatig gebruik.

De voordelen van BetonDesign muurbekleding:

  • Mooie beton uitstraling
  • Geschikt voor vloer en wand
  • Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag
  • Stofvrij, slijtvast en vuilbestendig

Decocos: is een natuurproduct. Het wordt van restmateriaal gemaakt verkregen bij de productie van kokosmelk en kokosvlees voor de voedselindustrie. In Vietnam (land van herkomst) wordt dit restproduct bewerkt om als natuurlijke muurbekleding of wandbekleding gebruikt te worden. Hiervoor wordt de hele kokosnoot gebruikt. De mogelijkheden van deze muurbekleding zijn oneindig, voor zowel particulier en zakelijk gebruik. De panelen kunnen rechtstreeks op een bestaande wand gemonteerd worden, indien deze vlak genoeg is. Ook kunnen deze panelen worden toegepast in zowel natte als droge binnenruimten. Decocos is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen en is goed te combineren met andere producten.

Muurbekleding in Limburg bestellen

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor muurbekleding? Neem dan contact op met Vloerenboulevard of bezoek onze showroom in Limburg. Bij ons vindt u muurbekleding in specifieke thema’s. U kunt op een professioneel advies rekenen over de verschillende soorten muurbekleding of wanddecoratie in Limburg. Zo ontvangt u uitmuntende muurbekleding voor binnen of buiten, volledig afgestemd op uw interieur en persoonlijk smaak.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muurbekleding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *