Pandomo

Een Pandomo vloer is een gladde, heldere en voor iedereen unieke vloer. De vloer is gemaakt van op cement gebaseerde materialen met een moderne, eenvoudige look. Al onze Pandomo vloeren worden behandeld met steenolie. Hierdoor krijgt de vloer een luxueuze zijdeglans en wordt de kleurintensiteit verbeterd. Tevens beschermt deze laag de vloer tegen slijtage en vocht. De Pandomo vloer is dan ook geschikt voor iedere ruimte, ook de badkamer en de keuken! U kunt de Pandomo vloer in iedere gewenste kleur laten aanbrengen, of dat nu rood, zwart of grijs voor een industrieel uiterlijk is.

Wat kunt u van onze Pandomo vloeren verwachten?

  • Vocht- en vuilafstotend
  • Makkelijk te reinigen
  • Naadloos
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Sterk, slijtvast en brandveilig
Categorie:

Beschrijving

Wat is een Pandomo Loft?

Een Pandomo Loft vloer is een variatie op de klassieker van dit merk. Het enige verschil is de dikte van de vloer, een Pandomo Loft is namelijk maar 2 mm dik. Hierdoor is het vaak niet nodig om deuren in te korten. De Pandomo Loft is ook uitermate geschikt voor publieke ruimtes vanwege de slijtvaste eigenschappen.

Hoe wordt een Pandomo vloer aangelegd?

Deze vloer heeft altijd een eigen, levendige karakter: het ziet er nooit twee keer precies hetzelfde uit. Dit komt omdat de vloer met een spaan wordt aangebracht. Na het aanbrengen wordt de vloer gepolijst en behandeld met steenolie.

Dit type vloer is een gietvloer. Dat betekent dat de ondergrond vormvast moet zijn. Wanneer de ondervloer niet gelijk loopt, zal dit in het eindresultaat te zien zijn. Soms is het mogelijk om de vloer te plaatsen over een bestaande tegelvloer. In de meeste gevallen zal er een primer of egalisatie worden aangebracht. Onze adviseurs kunnen u hier een deskundig advies over geven. Tip: neem een een foto mee van de ondergrond.

Hoe moet u een Pandomo vloer onderhouden?

Deze vloer kan met weinig onderhoud jaren meegaan. Regelmatig stofzuigen en dweilen doet al wonderen. Bij hardnekkige vlekken is het wenselijk om een schoonmaakmiddel zonder zeep te gebruiken. Wanneer er intensieve reiniging nodig is raden we aan om een boenmachine te huren die geschikt is voor gebruik op een gietvloer. Bent u na een aantal jaren niet meer tevreden over de vloer? Vervang de toplaag waardoor de vloer weer als nieuw lijkt.

Meer informatie over Pandomo vloeren?

Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom of neem contact op met een van onze adviseurs.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pandomo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *