Troffelvloeren Limburg

Bent u op zoek naar een mooie en praktische troffelvloer in Limburg? Vloerenboulevard beschikt naast vele andere soorten ook over troffelvloeren. Deze vloersoort is net als een siergrindvloer een product dat gebonden is door kunsthars. Daarnaast is het een vloer die goed bestand is tegen zware mechanische en chemische belasting. Om deze redenen is een troffelvloer goed geschikt voor ruimtes die vaak nat worden, garages en meer.

Wilt u meer informatie over Troffelvloeren, neem dan contact op met Vloerenboulevard.

Categorie:

Beschrijving

Troffelvloer leggen in 4 stappen

STAP 1

In onze showroom krijgt u een vakkundig, eerlijk advies over de beste keuze in troffelvloeren. Stel gerust al uw vragen.

STAP 2

We bespreken de wensen, mogelijkheden en kleuren. U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

STAP 3

Akkoord? Dan gaan we een datum afspreken om de troffelvloer bij u te leggen.

STAP 4

Uw troffelvloer wordt door onze vakmensen gelegd.

vloeren kerkrade

Vrijblijvend adviesgesprek over uw perfecte troffelvloer?

Wat kunt u van een adviesgesprek verwachten? Wij vinden het belangrijk om u een passend en eerlijk advies te geven. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en kijken we of dit mogelijk is. Vervolgens maken we een offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Vraag meteen een adviesgesprek aan

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer is door het gebruik van een zeer fijne korrel (0,1 tot 1 millimeter) en het standaard afwerken met een dubbele epoxy topcoating zowel een egale als vloeistofdichte vloer. Ook is het product uitermate geschikt om opstaande holle- of sanitaire plinten te smeren. Daarnaast is het door zijn laagdikte van 6 millimeter mogelijk om kleine oneffenheden weg te werken. Hierdoor creëer je een mooi geheel.  Als laatste zijn troffelvloeren door middel van het gemêleerde karakter minder gevoelig voor krassen. Dit is vooral fijn bij bedrijven waar er veel geschoven wordt met producten, of wanneer de vloer vaak wordt belast door voertuigen.

Troffelvloeren worden de laatste tijd ook vaker gebruikt door particulieren. Steeds meer mensen zien de voordelen en mogelijkheden in dit soort vloer heeft. Een troffelvloer kan in woningen ook gelegd worden in keukens, badkamers en meer. Zo heeft u nooit meer een vloer vol met krassen.

Hoe worden troffelvloeren gelegd?

Een troffelvloer bij u in Limburg leggen is een erg moeilijke klus. Om deze reden staat het vakkundige personeel van Vloerenboulevard graag voor u klaar om hierbij te helpen. Deze ervaren professionals zorgen ervoor dat u wordt voorzien van de hoogste kwaliteit.
In de showroom van Vloerenboulevard krijgt u een vakkundig en eerlijk advies over de beste keuze in soorten troffelvloeren. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen die u heeft stellen en worden uw wensen, de mogelijkheden en beschikbare kleuren besproken. Door middel van deze keuzes kunt u uw troffelvloer in Limburg volledig afstemmen op het interieur van het bedrijf of de woning. Na het gesprek kunt u ervoor kiezen om een prijsopgave te krijgen. Deze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met de prijsopgave, dan maken we een afspraak om de troffelvloer aan te komen leggen.

Een troffelvloer heeft zijn naam te danken aan de manier waarop hij wordt aangelegd. Het materiaal van een troffelvloer wordt namelijk handmatig aangebracht met een troffel en vlakspaan. Een ondervloer mag hierbij minder egaal zijn dan bij andere vloeren aangezien het niet ten koste gaat van het uiteindelijke resultaat. Het materiaal zal de oneffenheden opvullen. Als de eerste laag ligt wordt er een toplaag aangebracht. Deze kan zowel glanzend als mat zijn, dit hangt af van uw voorkeur. In de toplaag kunnen speciale wensen worden aangebracht zoals stofvrij of Uv-bestendig.

Wat zijn de voordelen van een troffelvloer?

Naast het feit dat een troffelvloer bij u in Limburg zeer praktisch is, zijn er nog een aantal fijne voordelen. Een troffelvloer zorgt voor een strakke en minimalistische look. Hierdoor is de vloer erg makkelijk te combineren met meerdere soorten interieur zonder het te overweldigend uit te laten zien.
Een troffelvloer is een groot geheel en hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Er zijn geen naden waardoor het poetsen van de vloer geen lastige opgave is. Ook is de vloer volledig afgesloten
Zoals net al kort benoemd zijn er meerdere kleuren troffelvloeren waaruit u kunt kiezen. Naast egale kleuren is er ook een mogelijkheid tot combinaties. Zo kunt u de vloer indelen in zones, de vloer mêleren en zelfs uw bedrijfslogo erin laten zetten.

Hoe onderhoudt u een troffelvloer?

Zoals net al even genoemd zijn troffelvloeren erg onderhoudsvriendelijk. Echter, het is wel aangeraden om de vloer zo nu en dan te onderhouden om er optimaal van te kunnen genieten. Wij raden aan om het volgende te doen;

  • Merkt u dat de vloer wat stof begint te vangen? Stof kan het beste op een droge manier verwijderd worden. Doe dit met een stofzuiger, bezem of stofdoek.
  • Is er vuil aangehecht, verwijder dit dan nat. Aangehecht vuil verwijderen kan zowel handmatig als machinaal. Handmatig kan dit het beste met een dweil en een licht alkalisch reinigingsmiddel. Het is belangrijk dat het sopje geen zeep of polymeer bevat. De pH-waarde dient tussen de 7 en 13 te zijn.
    Verwijdert u het vuil liever machinaal? Dit kan met een boenmachine of schrobzuigmachine. Machinaal verwijderen is de beste optie als het gaat om zeer grote ruimtes, dit neemt onnodig veel werk voor u weg.
  • Zijn er echt hardnekkige vlekken ontstaan, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Ontvangt u graag meer informatie over onze troffelvloeren in Limburg? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Als u naast troffelvloeren interesse heeft in andere soorten vloeren, kijk dan zeker eens verder op onze website. Wij zijn naast troffelvloeren ook gespecialiseerd in het leggen van tapijtvloeren en plaatsen van gietvloeren.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Troffelvloeren Limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *